Politika privatnosti

Nalazite se na stranici “Digitty” čija je domena www.digitty.hr, čiji je vlasnik Š.K. ZARKA DARDA d.o.o..

Ova web stranica prikuplja određene podatke korisnika stranice te se ovdje možete informirati o kojim podacima se radi, načinu sakupljanja tih podataka, načinu davanja pristanka ili odbijanja pristanka za sakupljanjem podataka, načinu onemogućavanja stranice da sakuplja podatke, načinu kako zatražiti brisanje vaših korisničkih podataka i drugo.

Koji podaci se prikupljaju i u koju svrhu?

 • Kontakt forme

Na ovoj web stranici se nalazi prijavnica za newsletter u obliku kontakt forme, a možete ju pronaći na početnoj stranici te u podnožju stranice.
Korisnik pri upisivanju u prijavnicu za newsletter ostavlja sljedeće osobne podatke:

 • osobno ime ili ime i prezime (ili alternativno neki treći pojam prema izboru korisnika koji će biti povezan sa unesenom email adresom)
 • email adresa na koju korisnik želi primati elektroničku poštu

Podaci koje korisnik unese u kontakt formu nisu javno vidljivi te će biti dostupni isključivo vlasniku web stranice www.digitty.hr i odgovornim osobama Mailchimp servisa gdje je baza upisanih korisnika spremljena. Mailchimp politiku privatnosti možete pročitati ovdje.

Upis u prijavnicu za primanje newslettera nije moguće bez prethodnog davanja potvrde korisnika da je pročitao i prihvaća u koju svrhu će se podaci  koristiti.

Vlasnik web stranice www.digitty.hr se obvezuje koristiti podatke sakupljene u svrhu slanja newslettera isključivo za tu svrhu.

 • Kolačići

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačići su tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski poslužitelj (server), putem kojeg davatelj usluge pristupa Internetu (ISP) prikazuje web stranicu.

Kolačići nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita posjećeno mrežno odredište, koje potom šalje podatke pregledniku te izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić). Preglednik dohvaća i šalje kolačić na poslužitelj internetske stranice prilikom povratka korisnika na njega.

Na našim stranicama koriste se obavezni kolačići koji se ne mogu isključiti jer su nužni za funkcioniranje web stranice, te statistički i marketinški kolačići koji omogućavaju pružanje poboljšane funkcionalnosti i personalizaciju web stranice te omogućuju bilježenje posjeta i izvora prometa kako bismo mogli mjeriti i poboljšati učinkovitost web stranice.

Više o kolačićima te kako ih možete ugasiti/onemogućiti možete pročitati ovdje.

Prosljeđivanje korisničkih podataka


Web stranica www.digitty.hr ne prosljeđuje izravno vaše korisničke podatke trećim stranama.

Podaci koji će biti proslijeđeni indirektno ili kroz aktivnost i privolu korisnika su sljedeći:

 • podaci uneseni u prijavnicu za newsletter

Podaci koje korisnik samostalno unese u prijavnicu za newsletter će biti dostupni i odgovornim osobama servisa Mailchimp, čiju politiku privatnosti možete pročitati ovdje.

 • podaci uneseni prilikom komentiranja

Prilikom ostavljanja komentara na stranici korištenjem Facebook Comment Plugin-a, korisnik samostalno prosljeđuje svoje osobne podatke sukladno facebook politici privatnosti koju možete pročitati ovdje.

 • kolačići i anonimizirani podaci

Ako je korisnik pristao na spremanje kolačića klikom na “Omogući sve kolačiće”, određeni kolačići će biti na raspolaganju stranicama koje ih postavljaju, bilo kao rezultat embedanih sadržaja ili servisa za praćenje koje ova web stranica koristi u statističke i marketinške svrhe. Ovisno o postavkama vašeg internet preglednika, podaci poput vaše lokacije ili IP adrese će potencijalno također biti proslijeđeni. Treće strane kojima će takvi anonimizirani podaci biti proslijeđeni su:

Google, Google Analytics – https://policies.google.com/privacy

Vremensko razdoblje čuvanja korisničkih podataka


Korisnički podaci i metapodaci će se čuvati na period od 2 godine, nakon čega će se od korisnika tražiti potvrda za nastavak čuvanja podataka. Alternativno, korisnik ima pravo tražiti brisanje istih. Treće strane kojima su određeni podaci proslijeđeni će čuvati podatke u trajanju definiranom prema njihovim politikama privatnosti.

Koja su vaša prava u vezi obrade osobnih podataka

Korisnik ima pravo na:

 • pravo na pristup osobnim podacima
 • pravo na ispravak osobnih podataka
 • pravo na brisanje osobnih podataka
 • pravo na ograničavanje obrade osobnih podataka
 • pravo na prigovor

Odgovorna osoba za obradu, čuvanje i brisanje korisničkih podataka te kontakt podaci

Odgovorna osoba je vlasnik stranice. Za sva pitanja, komentare ili zahtjeve pošaljite email na info@digitty.hr

Promjene politike privatnosti

Politiku privatnosti redovito ažuriramo kako bi ista bila točna i ažurna te zadržavamo pravo promjene sadržaja iste ako smatramo da je to nužno. O svim izmjenama i dopunama  bit ćete pravovremeno informirani putem naše internetske stranice u skladu s načelom transparentnosti.

Scroll to Top