Izrada Web stranica.

Izrađujemo i dizajniramo funkcionalne web stranice koje predstavljaju vaše poslovanje u najboljem mogućem izdanju.

MODERNO.

BRZO.

RESPONZIVNO.

Web stranica

Web stranice su u današnjem dobu vaš prozor u svijet. One su idealan način da svoje proizvode ili usluge reklamirate i predstavite na globalnom tržištu. Kroz web stranicu dugoročno stvarate imidž/brand o sebi i tvrtki, a u današnje vrijeme velike konkurencije jako je bitno predstavljati se u najboljem mogućem izdanju.

WordPress

Za vas ćemo izraditi i dizajnirati funkcionalna web rješenja putem WordPress implementacije. Svaka web stranica napravljena je u Responsive Designu, odnosno prilagođena je za pregledavanje na svim uređajima.

Izrada Web stranica.

Vaš prozor u svijet.

dizajn.

Zajedno biramo u kojem pravcu dizajna web stranice želite ići. Možda imate primjer stranica koje vam se sviđaju ili imate poputno svoju ideju na temelju čega ćemo vam ponuditi nekoliko rješenja i zajedno s vama izabrati ono najbolje.

sadržaj.

Za vas stvaramo i lektoriramo sadržaj web stranice, fotografiramo vaš ured, proizvode ili usluge. Optimiziramo stranicu za tražilice te odrađujemo osnovni SEO za bolju poziciju na Googleu.

Cms. Ažuriranje web stranice.

Nakon izrade web stranice dobivate pristup u upravljenje sadržajem svoje stranice. Tako možete kroz CMS sustav WordPressa sami izmjenjivati i dodavati sadržaj te ubacivati fotografije i multimediju.

Podrška i održavanje.

Ako niste u mogućnosti ili nemate vremena, mi ćemo za vas po dogovoru odraditi sve željene izmjene na web stranici.

Smart Wi-Fi oglašavanje.

Print i online zakup.

Vi ste nam najbitniji.

Što naši klijenti kažu o nama.

Scroll to Top