Google Ads.

Oglašavajte se na najboljem internetskom sustavu na svijetu za promociju svojih usluga i proizvoda.

ŽELITE LI BITI

NA VRHU

GOOGLEA?

Oglašavanje na Google tražilici.

Google Ads oglašavanjem dovodimo zainteresirane korisnike/posjetitelje na vašu web stranicu. Kroz Google Ads precizno ciljamo tržište i korisnike/posjetitelje koji su upravo u potrazi za uslugama i proizvodima koje vi imate u ponudi. Kod ciljanja publike koristimo i druge parametre kako što su dob, spol, interesi, stupanj obrazovanja te tako ciljamo korisnike koji su isključivo bitni vama.

Retargeting

Za sve korisnike koji su posjetili vašu web stranicu u posljednjih 30 dana ili duže pravimo dodatnu retargeting kampanju gdje im se oglasi ponovno prikazuju dok pregledavaju druge portale i stranice.

Google Ads.

Gdje se prikazuju Google Ads oglasi?

Google pretraživačka mreža.

Prikazujte se na vrhu stranice u rezultatima pretrage Google tražilice! Oglasi koje postavljamo prikazuju se vašim potencijalnim kupcima kada pretražuju ključne riječi vezane  uz vaše proizvode ili usluge. Za vas izrađujemo i postavljamo search oglase. Nakon postavljanja vašu kampanju dodatno redovno optimiziramo kako bismo ostvarivali sve bolje rezultate.

Google prikazivačka mreža.

Prikazujte se u obliku statičnih ili animiranih banera na drugim web stranicama i portalima koji su relevantni vašem poslovanju, proizvodima i uslugama. Za vas izrađujemo oglase (vizuale) tako da na jednom mjestu pripremamo sve za kampanju i u mogućnosti smo brzo reagirati i prilagoditi kreativu tekućim kampanjama.

ADS.

YouTube oglasi.

YouTube je danas izvor zabavnog sadržaja čemu u prilog ide i podatak da se trećina ukupnog vremena na mreži upravo provede gledajući videozapise. Uz više od milijardu aktivnih korisnika  YouTube spada u najzanimljiviji alat za marketinške strategije i oglašavanje.  Video is king!

Izrada web stranica.

Društvene mreže.

Smart Wi-Fi oglašavanje.

Print i online zakup.

Vi ste nam najbitniji.

Što naši klijenti kažu o nama.

Scroll to Top