Društvene mreže.

Budite prisutni na najvećim svjetskim društvenim mrežama.

BUDITE U

KORAK S

TRENDOVIMA.

Facebook i Instagram.

Društvene mreže danas su must have za tvrtke, odnosno morate biti prisutni i aktivni na Facebooku i/ili Instagramu ili nekoj trećoj platformi. Ako niste tamo – kao da ne postojite. Zato budite u korak s trendovima i pokažite to na svojim društvenim mrežama! Društvene mreže vam kao platforme za besplatnu komunikaciju s kupcima pomažu u jačanju brenda i jačanju svijesti o vašem postojanju.

Pomoću društvenih mreža možete:
brzo i izravno komunicirati s kupcima
– besplatno i trenutno promovirati svoje proizvode
potaknuti svoje kupce da i sami promoviraju vaše proizvode i usluge
– stvarati odanog kupca.
Kako bi se sve ovo odradilo, za vas vodimo vaše društvene mreže (Facebook i Instagram), stvaramo pisani i vizualni sadržaj za objave (postove) te obavljamo direktnu komunikaciju s vašim pratiteljima.

Oglašavanje na društvenim mrežama.

No, nije sve tako idealno. Jako malen broj korisnika društvenih mreža može vidjeti svaku vašu objavu, stoga je bitno, osim vođenja društvene mreže, raditi i oglašavanje putem Facebooka ili Instagrama kako bi vaša stranica, proizvodi i usluge bili vidljiviji vašoj publici i kupcima.

Oglašavanje je poseban segment na društvenim mrežama i on se donosi na plaćene oglase (razlikuje se od samog vođenja društvenih mreža). Kod izrade kampanje na društvenim mrežama možemo detaljno targetirati/ciljati publiku koja je vama zanimljiva prema:
– dobi, lokaciji, jeziku, spolu
– interesima: sport, tehnika, roditeljstvo
– stupnju obrazovanja
– uređajima koje koriste…

Društvene mreže.

Što radimo.

Facebook i Instagram.

Pružamo vam potpunu uslugu vođenja vaših marketing aktivnosti na društvenim mrežama. Za vas kreiramo atraktivni sadržaj, izrađujemo vizualni sadržaj te komuniciramo s vašom publikom.

Vi ste nam najbitniji.

Što naši klijenti kažu o nama.

Scroll to Top